Jídelníček

Týden od 18.2. do 22.2.2019


Pod čísly jsou uvedeny alergeny

PONDĚLÍ :

  • Polévka: Zeleninová s játrovými knedlíčky – 1,3,9
  • Hl.jídlo: Halušky s kysaným zelím a slaninou – 1,3
  • Nápoj, doplněk: Bylinkový čaj, pitná voda, ovoce: hruška

ÚTERÝ :

  • Polévka: Z červené čočky – 1
  • Hl.jídlo: Rybí filé na řezané paprice, maštěný brambor s jarní cibulkou – 4,7
  • Nápoj, doplněk: Vitamínový nápoj, pitná voda, salátová okurka – špalík

STŘEDA :

  • Polévka: Koprová s bramborem – 1,7
  • Hl.jídlo: Vepřová kotleta v šouletu, salát z červené řepy s pomerančem – 1
  • Nápoj, doplněk: Ovocný nápoj, pitná voda

ČTVRTEK :

  • Polévka: Masový krém se zeleninou – 1,7,9
  • Hl.jídlo: Zapékaný květák s bramborem a sýrem, míchaný kompot – 3,7
  • Nápoj, doplněk: Ostružinový čaj, pitná voda, mléko – 7, cereálie Jeníkův lup – 1

PÁTEK :

  • Polévka: Celerová s opékaným chlebem – 1,7,9
  • Hl.jídlo: Hovězí maso Stroganov, dušená rýže s kukuřicí – 1,7
  • Nápoj, doplněk: Nápoj s vlákninou, pitná voda, ovoce: kiwi

Dobrou chuť vám přejí Eva Vlčková, ved.ŠJ, a Štefanie Bartková, hl.kuchařka s kolektivem

Stránky vytvořil David Křenek